Over Tuinland

 

Vier 'belevingwinkels' en een webshop

Tuinland is een tuincentrum met 4 vestigingen en een webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle. We noemen onze vestigingen ook wel 'belevingswinkels'. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij je veel groeninspiratie voor binnen en buiten en raak je op de hoogte van de laatste interieurtrends. Ook zijn er regelmatig workshops en leuke acties in de winkels.

Bekijk hier de Tuinland winkels:


Assen | Groningen | Wilp (bij Deventer) | Zwolle

Onze tuincentra bestaan uit grote panden met een groot assortiment; zowel qua groen als qua artikelen voor in en om het huis. Ons assortiment bestaat onder andere uit gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen en dierbenodigdheden, evenals een ruime keuze aan buiten- en kamerplanten.In het voorjaar en in de zomer is er een grote afdeling vol met tuinmeubelen. In het najaar worden de tuinmeubelen en voorjaarspullen vervangen voor een grootse kerstshow. In onze bloembinderij worden prachtige boeketten samengesteld voor allerlei gelegenheden. Daarnaast bevat iedere vestiging een tuincafé, waar je heerlijk kun genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij. 
De voorraad op de site betreft de voorraad van de webshop. Deze kan afwijken van de voorraad zoals deze bij de verschillende vestigingen is.
Wilt je weten of een product op voorraad is bij één van onze vestigingen, neem dan contact op met de betreffende vestiging.

Tuinland online

In de webshop vind je een deel van het Tuinland assortiment. Wekelijks hebben we in de shop interessante acties en aanbiedingen.
Wil je altijd op de hoogte zijn van deze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de Tuinland e-mailnieuwsbrief. Je ontvangt dan via e-mail ook informatie over de activiteiten die in de winkels plaatsvinden.
Voor je dagelijkse portie tuin- en wooninspiratie kun je ons ook volgen via social media.
We zijn actief op Facebook, Instagram en op Pinterest. Je kunt ons daar ook vragen stellen. Wij zitten er voor je klaar!