Assistent bedrijfsleider

Tuinland is een winkelketen met 4 tuincentra, 1 woon- en lifestyle winkel (Serena’s Living) en een Tuinland-webshop. Onze winkels vind je in Assen, Groningen, Wilp en Zwolle waar in totaal 320 medewerkers werkzaam zijn.

Onze vestigingen zijn echte 'belevingswinkels'. Bij een bezoekje aan onze winkels bieden wij de klant veel groeninspiratie voor binnen en buiten, een breed assortiment dierenbenodigdheden en –voeders en raakt de klant op de hoogte van de laatste interieurtrends.

Voor ons tuincentrum in Assen zijn we op zoek naar een:

Assistent-bedrijfsleider (sectorleider)

Als sectorleider ben jij samen met je collega sectorleiders medeverantwoordelijk voor de uitstraling en interne organisatie van de vestiging Assen. Ook zorgen jullie er voor dat de winkel er iedere dag weer netjes bijstaat, klanten vriendelijk onthaald worden en een plezierige ervaring overhouden aan een bezoek aan Tuinland.
Daarnaast lever je een stevige bijdrage aan het optimaliseren van de processen binnen Tuinland, maar ook aan de versterking van je team en het verder vormgeven van de kwaliteit binnen de organisatie. Dit alles doe je natuurlijk in samenwerking met collega sectorleiders en tevens de bedrijfsleider van de vestiging.


Je vertaalt de wensen van de directie naar de werkvloer en bent hierin een erg belangrijke schakel. Je stimuleert de teamontwikkeling en de professionalisering van de medewerkers. Met enthousiasme benut je de ruimte die je krijgt om creatief en kritisch mee te denken binnen de vestiging en lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging. Tevens ben je verantwoordelijk voor een stuk personele planning van jouw sector, omzet en resultaten.

Wat breng je voor ons mee:
- Je bent 38 uur per week beschikbaar
- Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
- Enkele jaren werkervaring (grote pré als deze in dezelfde branche is gelegen) in het middle management
- Affiniteit met personeelsplanning
- Klant- en commercieel gericht
- Dienend leiderschap voeren
- Persoonlijke eigenschappen: stressbestendig, empathisch vermogen, communicatief vaardig

Wij bieden jou
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Vanzelfsprekend werk je ook op zaterdag, zon- en feestdagen.


Is dit jouw droombaan?
We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet! Heb je een vraag over de vacature, mail je vraag dan naar Roel van Slooten | Bedrijfsleider Tuinland Assen | Roel@tuinland.nl of neem telefonisch contact op via 0592 – 343 444.

Acties